Chocoladefontein chocolade

Chocoladefontein chocoladeDe chocoladefonteinen van The Chocolate Fall zijn van het gerenommeerde Giles & Posner, het merk onder de chocoladefonteinen in de wereld. De fonteinen zijn er in verschillende formaten en voor verschillende doeleinden.

Chocolade
The Chocolate Fall gebruikt voor haar fonteinen uitsluitend topkwaliteit Belgische chocolade van de firma Callebaut. Er is keuze uit pure, melk of witte chocolade. Naar wens zijn er ook andere smaken of kleuren leverbaar. De chocolade is van een speciaal type dat goed vloeibaar wordt in de fontein. Om een professionele fontein te kunnen laten werken is er tussen de 6 en 10 kilogram chocolade nodig. Afhankelijk van het aantal personen dat gebruik maakt van de fontein, dient er chocolade aangevuld te worden. Voor een thuisfontein heeft u minder chocolade nodig.

Contact
In onze online shop kunt u snel en eenvoudig de lekkerste chocolade kopen voor in uw chocoladefontein. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0181-481996 of een mailtje sturen naar info@thechocolatefall.nl. Kom ook eens lang in onze chocolaterie en ijssalon in Oostvoorne.

Naast chocoladefonteinen kunt u bij The Chocolate Fall ook terecht voor ambachtelijk schepijs en de origineelste bruidstaarten.

 

Wij leveren ook de volgende lekkernijen:
Chocoladefontein huren chocolaterie Ijssalon Rotterdam chocolaterie Verhuur chocoladefontein chocolaterie Logo bonbons chocolaterie Chocoladefontein kopen chocolaterie Workshop bonbons maken chocolaterie Workshop chocolade chocolaterie Ambachtelijk schepijs chocolaterie Chocolade relatiegeschenk chocolaterie Chocoladefontein chocolade.