Verhuur chocoladefontein

Verhuur chocoladefonteinVoor de verhuur van een chocoladefontein kiest u voor de The Chocolate Fall . The Chocolate Fall verhuurt fonteinen van het gerenommeerde Giles & Posner, het beste merk in chocoladefonteinen ter wereld. Er zijn fonteinen in verschillende groottes, die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Zo zijn er chocoladefonteinen voor thuis maar ook voor professioneel gebruik.

Verhuur
The Chocolate Fall verhuurt een professionele chocoladefontein voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, bruiloften, doopfeesten, jubilea, bedrijfsopeningen, beurzen en andere evenementen. De mogelijkheden variëren van alleen de verhuur van de chocoladefontein tot aan een compleet verzorgd concept met bijbehoren topkwaliteit Belgische chocolade. De hoeveelheid chocolade die in een fontein gaat, is afhankelijk van de fontein en omvang van de groep. The Chocolate Fall gebruikt Callebaut chocolade. Deze chocolade is speciaal geschikt voor chocoladefonteinen, omdat het meer cacaoboter bevat. Er zijn ook andere smaken chocolade verkrijgbaar, zoals wit, karamel, honing, cappuccino, aardbei, sinasappel en citroen.

Contact
Het huren van een chocoladefontein is eenvoudig via onze website. Voor meer informatie belt u naar 0181-481996 of stuurt u een mail naar info@thechocolatefall.nl.

Naast de verhuur en –koop chocoladefonteinen kunt u bij The Chocolate Fall ook terecht voor ambachtelijk schepijs en de origineelste bruidstaarten.

 

Wij leveren ook de volgende lekkernijen:
Logo bonbons chocolaterie Chocoladefontein kopen chocolaterie Workshop bonbons maken chocolaterie Workshop chocolade chocolaterie Ambachtelijk schepijs chocolaterie Chocolade relatiegeschenk chocolaterie Chocoladefontein chocolade chocolaterie Chocoladefontein huren chocolaterie Ijssalon Rotterdam chocolaterie Verhuur chocoladefontein.