Fonteinen

De chocoladefonteinen van The Chocolatefall zijn van het gerenommeerde Giles & Posner, het merk onder de chocoladefonteinen in de wereld. De fonteinen zijn er in verschillende formaten en voor verschillende doeleinden. Dit varieert van fonteinen voor thuisgebruik als voor professioneel gebruik.

Verhuur

Wij verhuren de professionele chocoladefonteinen voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, bruiloften, doopfeesten, jubilea, bedrijfsopeningen, beurzen en andere evenementen. De mogelijkheden variëren van alleen de (kale) verhuur van de fontein tot aan een compleet verzorgd concept. Bekijk de verhuurpagina voor meer informatie.

Verkoop

Wenst u een fontein te kopen, dan bent u bij The Chocolatefall aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende fonteinen voor thuisgebruik en voor professioneel gebruik.

Naast de fonteinen leveren wij verschillende accessoires, allerlei dippings, Champagnes, mooie dessertwijnen en vintage ports, en uiteraard chocolade van topkwaliteit. Neem een kijkje op onze website waar u verschillende informatie over de fonteinen kunt lezen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.